BINE AȚI VENIT

MEGA EDIL

Societatea s-a infiintat in anul 2004 si este o societate cu capital integral privat.

Societatea MEGA EDIL SRL este o companie cu experienta, care asigura solutii complete pentru o gama larga de activitati in domeniul constructiilor civile si industriale, lucrari de alimentari cu apa, canalizari, executii statii de tratare si epurare a apei, lucrari de reabilitare si asfalatare drumuri, lucrari de imbunatatiri funciare ( sisteme de irigatii, desecari, decolmatari), lucrari speciale de constructii hidrotehnice, structuri de rezistenta, finisaje interioare, fatade, placari ceramice, sape si tencuieli mecanizate.

Prin implementarea, menținerea și îmbunătățirea continuă a unui sistem de management integrat: calitate, mediu, securitate și sănătate în muncă în concordanță cu standardele: SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008, SC MEGA EDIL SRL a reusit sa se dezvolte continuu, ajungand astazi o firma de constructii apreciata, intr-un domeniu in care calitatea si promptitudinea sunt atribute esentiale prin recunoasterea judeteana si natioanala.

MEGA EDIL SRL, şi-a propus ca o preocupare majoră, implicarea în marile programe Europene care se derulează în România. În acest scop acordă o deosebită atenţie dotării societăţii cât şi formării şi instruirii personalului în concordanţă cu normele şi conceptele UE., in acest sens societatea este alcătuita din specialişti cu experienţă în domeniu,  ingineri , arhitecti, proiectanti, verificatori de proiecte, specialişti în sisteme informatice, dar şi din tineri care s-au specializat în domeniu prin studii de masterat si cusuri de perfectionare.

Pentru executia, performanta si cresterea productiei in executia lucrarilor, MEGA EDIL SRL dispune, in regim propriu, de o gama complexa de utilaje.

Echipamentele pe care vi le punem la dispozitie sunt specializate si se preteaza pentru desfasurarea lucrarilor de constructie, in principal pentru lucrari de infrastructura: autostrazi sau infrastructura de apa si canalizare, lucrari de imbunatatiri funciare sau cladiri rezidentiale si nerezidentiale.

SERVICIILE DE INCHIRIERE UTILAJE CU OPERATOR SUNT CERTIFICATE ISO 9001:2015 PENTRU CALITATE.