Termeni si conditii

Conditiile generale de inchiriere sunt urmatoarele:

Inchirierea echipamentelor se face doar dupa incheierea unui contract intre parti.

MEGA EDIL SRL isi rezerva dreptul de a solicita Beneficiarului o garantie (in numerar sau sub forma unui instrument de plata avalizat). Garanţia se constituie in vederea neplatii facturilor de chirie sau a contravalorii utilajelor supuse inchirierii in cazul in care acestea nu sunt restituite conform contractului.

Pretul chiriei conform listei de pret nu include transportul de la / si catre locatia de garare a MEGA EDIL SRL

Pretul chiriei este calculat pentru o zi de lucru de 8 ore, de luni pana sambata. Depasirea celor 8 ore pe zi, cat si lucrul in zilele de duminica sau sarbatori legale se anunta MEGA EDIL SRL si se taxeaza suplimentar.

Pentru utilajele inchiriate vineri sau sambata si returnate luni dimineata se taxeaza si ziua de duminica. In cazul in care perioada de inchiriere depaseste 7 zile, se va emite cate o factura de chirie pentru fiecare 7 zile calendaristice. Facturile de prestari servicii se vor plati la termenele stabilite intre parti.

Perioada minima de inchiriere este de 8 ore, doar în cazul ridicarii si predarii utilajului in aceeasi zi. Pentru utilaje returnate pana la ora 08:15 ziua returnarii nu se taxeaza; pentru utilajele returnate pana la ora 11:00 ziua returnarii se taxeaza ca echivalentul a 4 ore. In toate celelalte cazuri, fractiunile de zile se rotunjesc in sus la zile intregi.

Chiriasul trebuie sa examineze utilajul imediat, la primire. Daca nu se face nici o obiectie, inseamna ca utilajul este complet si corespunde scopului pentru care a fost inchiriat.

Proprietarul (prin delegat) are dreptul oricand sa viziteze echipamentele inchiriate, pentru a se convinge de starea si disponibilitatea acestora, precum si pentru a efectua eventualele lucrari de intretinere necesare ce cad in sarcina sa.

Defectiunile aduse utilajului trebuiesc anuntate imediat. Reparatiile sau reviziile trebuiesc intreprinse numai de catre proprietar.

Curatarea (spalarea dupa caz) a utilajului inainte de returnare este obligatorie si cade in sarcina chiriasului. In caz contrar costul aferent curatirii sau spalarii este de 30 lei (TVA inlcus) si se adauga la pretul chiriei.

Navigarea pe site-ul nostru – Politica de confidentialitate